TV fra samarbeidspartner

Stadig flere av våre fiberkunder velger også TV-leveranse fra SuCom gjennom vårt fibernett. Over flere år har vi hatt et konstruktivt og godt samarbeid med selskapet som har hovedkontor på Sunndalsøra.  I mai i år ble det gjort endringer av leverandør fra Telenor til Telia. Bakgrunnen var at Telia ga det beste totaltilbudet som gjør det mulig å være lokal leverandør med konkurransedyktige betingelser, og at Telenor ikke ønsket å videreføre sin avtale.

Den nye TV-pakken er topp moderne og inneholder en hel verden av underholdning. TV og strømming er samlet på ett sted. Telia er største tv-leverandør i Norden, og har Norges mest fleksible tv-løsning. Prismessig kommer også tilbudet fra Telia meget godt ut sammenliknet med andre aktører.
Vi tilbyr gunstig pakkepris for de som velger både bredbånd og TV fra oss/SuCom.

SuCom har i 20 år levert bredbånd og bredbåndsrelaterte tjenester til privat- og bedriftsmarkedet i sin region, og er et lokalt bredbåndsselskap i vekst. Vi har hatt et samarbeid med dem nå over fem-seks år.
Økt kundetilgang og flere nye tjenester gir selskapet spennende utviklingsmuligheter i årene som kommer. De tilbyr framtidsretta TV- og internett-tjenester på ulike teknologiplattformer. SuCom hadde ca. 50 millioner i omsetning i 2020.  Selskapet har i dag 20 ansatte.

Les mer her:
https://www.sucom.no/tv/