Informasjon fra Rauma Energi Bredbånd

Rauma Energi Bredbånd er nå i ferd med å gjøre et skifte av TV-leverandør, fra Telenor til Telia.

Skiftet kommer på bakgrunn av at vår samarbeidspartner SuCom har inngått ny avtale med Telia, om levering av TV innhold til våre kunder. Telia ga totalt det beste tilbudet, og gjør det mulig å fortsatt være lokal leverandør med konkurransedyktige betingelser.
Flere lokale bredbåndsselskap har sett verdien med å gå over fra Telenor til Telia.
Den nye TV-pakken er topp moderne og inneholder en hel verden av underholdning. TV og strømming er samlet på ett sted. Telia er største tv-leverandør i Norden, og har Norges mest fleksible tv-løsning.

Utlevering av ny Telia-boks vil skje tirsdag 25. mai fra kl 11.00-18.00 og onsdag 26. mai fra kl 08.00-16.00 på klubbhuset til ÅIF, gammel dekoder fra Telenor kan samtidig returneres her.
Kunder utenfor Åndalsnes/ Isfjorden vil få tilkjørt Telia-boks på døra. Kunder vil ved henvendelse få bistand til oppkobling.

Vi kjører nå samtidig en kampanje der du som kunde kan binde internett og TV-pakken i 12. måneder. Pakken gir en vesentlig reduksjon i pris.
Samtidig kan vi tilbyd våre kunder ny ruter ved henvendelse.

Med disse grepene ønsker vi å styrke oss som lokal leverandør av bredbåndstjenester. Vi håper lokalbefolkningen ser betydningen av lokal virksomhet eiet 100% av Rauma kommune og da kommunens innbyggere. Dette er delingsøkonomi i praksis😊

Har du spørsmål om våre bredbåndstjenester, ta bare kontakt med oss på tlf 71 22 67 10 eller mail: reb@rauma-energi.no
Mer info:
https://rauma-energi.no/bredband/kontakt/

Bildet er tatt i forbindelse med utbygging av fiber på Brønnsletta nå i mai 2021.